Opgaver og priser

Priser på fotoopgaver og billeder

Når det handler om fotoopgaver betragter jeg i et vist omfang opgaven med den kasket der hedder fritidsinteresse/hobby. Selvfølgelig ønsker jeg en vis honorering for mit tidsforbrug og eventuelle omkostninger så som evt. transport og andre ting. Jeg giver dog gerne en fast pris på en aftalt opgave. Ud over selve fotograferingen beregnes også tid til en evt. efterbehandling og redigering, alt efter hvad der aftales. Du betaler IKKE for selve den tid der går til kørsel, når det er inden for Jammerbugt kommune, hvilket vil sige Fjerritslev, Brovst, Aabybro og Pandrup områderne. Er opgavens omfang uklar eller der er anden form for usikkerhed hæftet på opgaven, finder vi en fornuftig timepris som opgaven afregnes efter.

De færdige billeder leveres som udgangspunkt i digital form, med mindre andet aftales. Der vil være mulighed for efterfølgende at bestille billeder i mange forskellige formater og beskæringer, printet på fotopapir. Det skal jeg gerne tage mig af, og endda til fornuftige priser, men som udgangspunkt er det færdige digitale billedmateriale dog din/jeres ejendom, efter afregning for selve fotoopgave og evt. aftalt efterbehandling.

Sagt med andre ord. Der kommer ingen snigende efterregninger hvis du/I senere vil bruge billedmaterialet igen, hvad enten det er til samme formål eller til helt andre formål.

Kundereferencer:

Midtvendsyssel Veteranklub MVVK,
klub for veterankøretøjer - mvvk.dk(ny hjemmeside)

Weiss Leasing,
salg og leasing af nyere luksusbiler - weissleasing.dk (ny hjemmeside + diverse fotoopgaver)