Erhvervsfoto

Gode erhvervsbilleder er et must, både til firmaets hjemmeside og til tryksager

"Mulige nye kunder skræmmes væk af netbutikker og WEB-sider med dårlige billeder. Hvis billederne er dårlige, hvordan mon så firmaets produkter er, vil kunden rimeligvis tænke. Er din side som du ønsker den, eller er der plads til forbedringer?" Sådan var der for omkrimg 13-14 år siden en telefonsælger der sagde til mig. På mit initiativ sluttede samtalen der, men han havde jo nok lidt ret. Eller snarere ret meget ret... Det var i hvert fald med til at få mig til at tage billedkvaliteten alvorlig, når det drejede sig om varer i vores netbutik(ker).


Erhvervsfotografering kan være mange ting. Typiske opgaver kunne være:
• Portrætfotografering af ledelse og medarbejdere
• Billeder af bygninger, køretøjer og andre aktiver
• Stemningsbilleder fra virksomhedens forskellige afdelinger og arbejdsprocesser
• Produktfotografering til internet og/eller tryksager


Jeg mener at kunne levere alle ovenstående typer af fotos, inkl. eventuel efterbehandling. Mit fotostudie er rimelig mobilt, så hele fotograferingen (også portrætter og produkter) kan foregå hos dig/jer, hvis det er den bedste løsning.

Erhvervsbilleder

Min baggrund i - og mange års erfaring med - e-handel, har bl.a. lært mig at gode billeder sælger varer. Men ikke nok med det. Det er ikke raketvidenskab, men det er generelt en god ide at skabe en rød tråd (ensartethed) igennem fotograferingen, der viser at her er der tænkt over tingene, og som samtidig passer til hjemmesidens overordnede design. Hvis billederne også skal bruges til andre formål vil det sjældent være et problem, når blot udgangspunktet er i orden.

Gode produktfotos til en netbutik, er et helt kapitel for sig. Læs mere om dette her...

Kontakt mig gerne helt uforpligtende, hvis du har en fotoopgave der skal løses, stor eller lille.


Portfolio og eksempler:
(Galleri med relevante eksempler opbygges løbende, efterhånden som de opstår og de nødvendige tilladelser til at anvende dem her på siden foreligger. Foreløbig vises lidt blandede billeder fra arkivskuffen, som ikke nødvendigvis yder fuld retfærdighed for de muligheder der findes, såvel teknisk som kreativt...)
Se billedeksemplerne her...