Andre fotos

Andre Fotos - som bare ikke passer ind i de andre genrer.

Min interesse for fotografering startede da jeg købte mit første spejlreflekskamera i 1983. Wauw. Det var ren magi at kunne styre det hele selv. I de første mange år var jeg aktivt medlem af et par fotoklubber, og jeg har været igennem hele møllen med eget mørkekammer og fremstilling af sort/hvide billeder i stakkevis, til en stram lugt af fremkaldervæsker og fixérbade.

I de mange mellemliggende år har nedbringelse af realkreditlån, og bekæmpelse af andre former for "uforudsete udgifter", stået øverst på listen. Det har betydet en fast tilknytning til arbejdsmarkedet, hvilket har været en hård konkurrent til fotohobbyen. Med andre ord har aktiviteten omkring fotografering ligget i dvale i en hel del år. Men i de senere år er det vendt tilbage, og med de nyeste digitale muligheder sammenholdt med lidt mere fritid, forsøger jeg at melde mig på banen igen.

Ligget i dvale er måske en sandhed med modifikationer. For det hører jo også med til historien at jeg siden starten af 0'erne, hvor jeg blev stærkt involveret i online handel, har stået for fotograferingen af de varer hvor der skulle bruges bedre billeder end dem som producenten stillede til rådighed. Det er blevet til nogle tusinde tryk på udløseren. Selv om det er lidt rutinepræget, så jeg har da holdt mig varm...


Portfolio og eksempler:
(Galleri med relevante eksempler opbygges løbende, efterhånden som de opstår og de nødvendige tilladelser til at anvende dem her på siden foreligger. Foreløbig vises lidt blandede billeder fra arkivskuffen, som ikke nødvendigvis yder fuld retfærdighed for de muligheder der findes, såvel teknisk som kreativt...)
Se billedeksemplerne her...